Antena 3 CNN Externe Preşedintele interimar al Venezuelei susţine că Hugo Chavez i s-a arătat în chip de pasăre

Preşedintele interimar al Venezuelei susţine că Hugo Chavez i s-a arătat în chip de pasăre

Preşedintele interimar al Venezuelei susţine că Hugo Chavez i s-a arătat în chip de pasăre
de M.T.    |    03 Apr 2013   •   11:44

Marţi s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din Venezuela, care se vor desfăşura pe 14 aprilie, iar Nicolas Maduro, considerat principalul favorit, nu ezită să folosească şi altfel de arme pentru a-i convinge pe oameni să-l voteze.

Potrivit Agerpres, care citează Bloomberg, preşedintele interimar al Venezuelei a declarat că fostul lider, Hugo Chavez, decedat la începutul lunii martie, i s-a arătat în chip de pasăre şi i-a dat binecuvântarea înainte de începerea cursei electorale.

Maduro a mărturisit că atunci când se ruga într-o capelă din localitatea natală a lui Chavez, o pasăre a intrat în lăcaş şi a făcut trei cercuri în jurul capului său, iar apoi a început să cânte.

„Am simţit binecuvântarea sa şi că îmi spune: «Astăzi începe lupta, mergi spre victorie»”, a povestit Maduro, la un miting al susţinătorilor săi.

Principalul adversar al lui Nicolas Maduro la alegerile prezidenţiale este guvernatorul provinciei Miranda, Henrique Capriles. Diferenţa din sondaje este însă net favorabilă actualului preşedinte interimar, pe care Chavez l-a desemnat succesorul său încă din timpul vieţii.

Încercând să-şi atragă o parte din electoratul lui Maduro, Henrique Capriles a promis că, în caz de victorie, va majora salariile cu 40%. El a mai spus că, dacă va fi învins în alegerile prezidenţiale, se va retrage din politică.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close