Preşedintele "poporului". În timp ce locuitorii ţării trăiesc cu mai puţin de 1 dolar pe zi, el a cheltuit 20 de MILIOANE de dolari să-şi renoveze casa

de O.P.    |    04 Dec 2012   •   09:21
Oameni fără case, fără îmbrăcăminte, care se luptă în fiecare zi pentru supravieţuire au un conducător care izbeşte prin opulenţa şi luxul pe care le afişează. Cam aşa poate fi descrisă relaţia parcă ireală dintre preşedintele Africii de Sud - Jacob Zuma - şi locuitorii ţării, măcinaţi de sărăcie.13 milioane de oameni sunt forţaţi să supravieţuiască cu mai puţin de un dolar pe zi, iar două milioane de oameni nu au acces la toalete. Cu toate astea, preşedintele ţării nu s-a uitat la bani atunci când s-a decis să îşi renoveze casa de la ţară, cheltuind 20 de milioane de dolari pe decoraţii.


Astfel, în ansamblul prezindenţial au mai "răsărit" încă 31 de case noi, un buncăr subteran, care poate fi accesat prin lifturi şi un heliport. Construcţia finală este estimată să coste mai bine de 22 de milioane de dolari, sumă pe care anual englezii din Marea Britanie o trimit în Africa de Sud pentru ajutorarea populaţiei.

Parteneri
x close