Antena 3 CNN Externe Preşedintele Venezuelei, comparat cu Nicolae Ceaușescu

Preşedintele Venezuelei, comparat cu Nicolae Ceaușescu

Preşedintele Venezuelei, comparat cu Nicolae Ceaușescu
Sursa foto: Foto: Agerpres/ AP
de S.T.    |    01 Feb 2019   •   22:27

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională, nu a exclus posibilitatea ca preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, să aibă soarta lui Nicolae Ceauşescu, avertizându-l că dacă nu cedează puterea ar putea ajunge în penitenciarul militar Guantanamo.

„Îi urez lui Nicolas Maduro şi consilierilor săi o pensionare îndelungată şi liniştită, pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Ar trebui să profite de oferta preşedintelui (autoproclamat -n.red.) Juan Guaido şi să plece. Cu cât va fi mai rapid, cu atât va fi mai bine”, a transmis John Bolton prin Twitter.

Ulterior, prezent la emisiunea radio realizată de jurnalistul american Hugh Hewitt, John Bolton a fost rugat să comenteze afirmaţiile. Hugh Hewitt i-a spus: „Ceauşescu şi Mussolini au sfârşit rău. Idi Amin şi 'Baby Doc' Duvalier nu. Aceasta este alegerea pe care o are de făcut acum Maduro?”

John Bolton a răspuns, conform stenogramei prezentate de jurnalistul Jugh Hewitt: „Ei bine, eu am transmis prin Twitter, ştiţi, îi urez o pensionare îndelungată şi liniştită pe o plajă frumoasă departe de Venezuela. Cu cât va profita mai rapid de această ocazie, cu atât probabil va avea mai rapid o pensionare drăguţă, liniştită, pe o plajă frumoasă, în loc să fie pe o altă plajă, precum cea de la Guantanamo”, unde se află un penitenciar militar american.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close