Antena 3 CNN Externe Preşedintele Venezuelei s-a folosit ilegal de melodia „Despacito” pentru a promova un vot de schimbare a Constituţiei - VIDEO

Preşedintele Venezuelei s-a folosit ilegal de melodia „Despacito” pentru a promova un vot de schimbare a Constituţiei - VIDEO

Preşedintele Venezuelei s-a folosit ilegal de melodia „Despacito” pentru a promova un vot de schimbare a Constituţiei - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
25 Iul 2017   •   08:58

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a fost dur criticat de cei doi artiști din spatele hitului „Despacito”. Liderul statului s-a folosit „ilegal” de melodia lor pentru a promova un vot controversat organizat de acesta, potrivit adevarul.ro.

„Folosirea ilegală a unui cântec nici nu se compară cu crimele pe care le comiţi şi le-ai comis în Venezuela” a scris Daddy Yankee, pe Instagram, adresându-se direct preşedintelui Maduro.

Nicolas Maduro s-a folosit de „Despacito” într-o emisiune transmisă la televiziunea de stat pentru a-şi anima susţinătorii şi de a încerca să câştige mai multă popularitate faţă de politicile sale.

Versurile au fost modificate astfel încât oamenii să fie îndemnaţi să meargă la votul de duminica viitoare, preşedintele vrând prin intermediul acestuia să formeze un corp controlat de acesta care să modifice Constituţia Venezuelei.

Planul lui Maduro s-a confruntat deja cu numeroase proteste de stradă, greve naţionale şi avertizări cu sancţiuni economice din partea Statelor Unite în cazul în care votul va fi dus la capăt.

 

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close