x close

Preşedintele Venezuelei se mută într-un cort. Victimele inundaţiilor vor locui în biroul său

de Antena3.ro    |    11 Dec 2010   •   12:51
Preşedintele Venezuelei se mută într-un cort. Victimele inundaţiilor vor locui în biroul său

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a afirmat că va guverna temporar dintr-un cort primit de la liderul libian Muammar Kadhafi, pentru ca mai multe familii rămase fără locuinţe în urma inundaţiilor să se poată refugia în biroul său, relatează BBC News Online.
   
Chavez a declarat că va instala în grădina Palatului prezidenţial un cort pe care i l-a oferit liderul libian, Muammar Kadhafi.
   
Douăzeci şi cinci de familii locuiesc deja în palat, după ce şi-au pierdut casele. Inundaţiile au lăsat peste 100.000 de persoane fără locuinţe în toată ţara.
   
"Instalaţi cadoul lui Kadhafi", a declarat Chavez în timpul unei vizite la un refugiu pentru sinistraţi, din apropierea Palatului Miraflores din Caracas.

"Îl puteţi instala în grădina de la Miraflores, pentru că mă voi muta în cort. Putem pune nişte paturi în biroul meu", a adăugat el.
   
Chavez este un admirator al colonelului Kadhafi, care locuieşte într-un cort de beduin în Libia, şi a adus un astfel de cort cu el, când a vizitat Venezuela anul trecut.
   
Liderul venezuelan a supravegheat personal operaţiunile de intervenţie în urma inundaţiilor şi a promis un amplu program de construcţie de locuinţe.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati