Antena 3 CNN Externe Prețul cu care se vinde o Dacia 1310 în Germania. Mașina are vopseaua originală și kilometri foarte puțini

Prețul cu care se vinde o Dacia 1310 în Germania. Mașina are vopseaua originală și kilometri foarte puțini

O Dacia 1310, produsă în anul 1989 a fost pusă la vânzare la un preț remarcabil. Autovehiculul are vopseaua originală și foarte puțini kilometri.

Prețul cu care se vinde o Dacia 1310 în Germania. Mașina are vopseaua originală și kilometri foarte puțini
Sursa foto: mobile.de
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2023   •   09:54

Pe platforma de vânzări auto mobile.de, este disponibilă pentru achiziționare o Dacia 1310 produsă în 1989.

Acest vehicul remarcabil se află într-o stare impecabilă, menținând vopseaua originală și înregistrând un parcurs de mai puțin de 17.000 de kilometri.

Prețul pentru această bijuterie istorică, fabricată în luna mai 1989, este de doar 2.500 de euro, ceea ce constituie o oportunitate cu adevărat remarcabilă, având în vedere statutul său de automobil de epocă.

Potrivit detaliilor din anunț, mașina are la bord 16.898 de kilometri, un motor pe benzină de 1.340 de centimetri cubi, 65 de cai putere, transmisie manuală, geamuri manuale față-spate, radio cu casetă și lunetă încălzită.

Citește și: Cum verifici dacă numărul de înmatriculare dorit este disponibil. Cât costă să ai număr preferențial

De asemenea, interiorul se află într-o stare perfectă, cu o nuanță bej.

"Primul proprietar, mașina este în stare originală, fără accidente, cu vopsea originală, kilometri reali – 16.800 km!!!! Este gata de utilizare, într-o stare pe măsura vechimii, în garaj. Temporar, a fost scoasă din circulație”, precizează proprietarul în anunțul de vânzare.

Automobilul este înmatriculat în Ungaria, iar proprietarul deține în continuare toate documentele aferente mașinii.

În plus, acesta dispune de manualul de utilizare original și cartea de service, conform standardelor din 1989, la momentul vânzării inițiale a vehiculului.

×
Subiecte în articol: Dacia 1310 Germania vanzare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close