Antena 3 CNN Externe Preţurile pentru vacanţele de vară, la nivelul din 2007. Reduceri de până la 35% pentru early booking

Preţurile pentru vacanţele de vară, la nivelul din 2007. Reduceri de până la 35% pentru early booking

Preţurile pentru vacanţele de vară, la nivelul din 2007. Reduceri de până la 35% pentru early booking
Sursa foto: sejur
18 Mar 2010   •   23:03

Criza nu ajută turismul, dar ajută... turiştii. Vacanţele sunt mai ieftine decât anul trecut. Iar cine se grăbeşte şi îşi face rezervare de luna aceasta pentru la vară, primeste o reducere de până la 35%.

Cei care nu şi-au făcut încă planuri pentru vacanţa de vară au de unde alege. Agenţiile de turism vin cu pachete variate, la preţurile de acum trei ani.

Dacă vă alegeţi destinaţia de vacanţă din timp, veţi beneficia şi de un discount considerabil. Până la 35% din preţul sejurului.

Agenţii de turism recomandă Mallorca unde sunt tarife la patru stele de la 499 de euro, şapte nopţi cazare cu demipensiune, de persoană. Preţ la care se aplică o reducere de până la 20% dacă pachetul este achiziţionat până la sfârşitul lunii martie.

Pentru o vacanţă în Antalya, de şapte zile, la un hotel de cinci stele, all inclusive, veţi plăti puţin peste 400 de euro cu biletul de avion inclus. Pentru cei care preferă Grecia, o vacanţă de şapte zile în insula Santorini, la un hotel de trei stele, va costa 199 de euro de persoană.

Antena 3

×
Subiecte în articol: vacanţă turcia
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close