Antena 3 CNN Externe Previziuni sumbre de la meteorologi. Ar putea fi una dintre cele mai reci ierni din ultimii ani. Prima zăpadă ar putea veni chiar în noiembrie

Previziuni sumbre de la meteorologi. Ar putea fi una dintre cele mai reci ierni din ultimii ani. Prima zăpadă ar putea veni chiar în noiembrie

Previziuni sumbre de la meteorologi. Ar putea fi una dintre cele mai reci ierni din ultimii ani. Prima zăpadă ar putea veni chiar în noiembrie
22 Sep 2018   •   08:31

Zăpada ar putea să vină în Marea Britanie încă din noiembrie și să dureze până în februarie, din cauza "aerului înghețat" supraîncărcat, potrivit unei predicții de prognoză cu rază lungă de acțiune.

Această iarnă ar putea fi una dintre cele mai reci, depășind-o chiar și pe cea de anul trecut, potrivit unui meteorolog.

Valul de răcoare ar putea începe încă din începutul lunii noiembrie, pentru o perioadă de patru luni de gheață și zăpadă cauzată de sistemele de presiune scăzută "supraîncărcate".


Combinat cu o scădere a activității solare, această iarnă ar putea fi una dintre cele mai reci din ultimii ani, cu vânturi înghețate, găleți de zăpadă și temperaturi scăzute, toate posibilități pe tot parcursul sezonului.

Cu toate acestea, previziunile cu rază lungă de acțiune oferă doar o indicație despre ce se poate întâmpla și, de exemplu, Biroul Met nu oferă previziuni mai mari de 30 de zile, scrie mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: meteorologi iarnă zapada
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close