Antena 3 CNN Externe O tânără prezentatoare TV a fost găsită moartă. Urma să se căsătorească peste câteva săptămâni

O tânără prezentatoare TV a fost găsită moartă. Urma să se căsătorească peste câteva săptămâni

O prezentatoare de știri și fostă vedetă a echipei de baschet din liceu și din colegiu s-a sinucis înainte de nuntă.

O tânără prezentatoare TV a fost găsită moartă. Urma să se căsătorească peste câteva săptămâni
Sursa foto: captură DailyMail.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   20:15

Este vorba de Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, angajată a stației WAOW Channel 9 din Wausau, statul american Wisconsin.

Poliția a fost chemată sâmbătă dimineață la domiciliul ei, după ce prietenii îngrijorați au sunat la numărul de urgență și au relatat autorităților că tânăra a amenințat că se va sinucide.

Pacholke a fost găsită moartă în apartament.

Nu este clar ce metodă a ales pentru a-și pune capăt zilelor.

Moartea sa vine survine cu doar șase săptămâni înainte de nunta cu Kyle Haase, un bărbat cu 11 ani mai în vârstă decât ea, divorțat și tatăl a doi copii.

Cei doi locuiau împreună, dar Haase nu era acasă când femeia a murit.

Presa locală notează că Neena Pacholke a fost vedeta și căpitanul echipei de baschet din liceu, cu care a reușit un scor impresionant, de 25-4, în ultimul său an de studii.

Pacholke a continuat să joace baschet la colegiu, în cadrul Universității din Florida de Sud

O prietenă indică un posibil motiv al sinuciderii

Ea părea că a depășit tragedia pierderii primei ale iubiri, Jordan Harris, un tânăr care a murit din cauza cancerului la creier pe când cei doi erau încă în liceu.

Neena a vorbit despre această dramă într-un interviu din 2016, povestind că se afla în cameră cu Jordan atunci când acesta a murit.

După decesul iubitului, ea a continuat să strângă, în memoria lui, fonduri menite să ajute cercetările împotriva cancerului.

Ally Peters, fostă colegă și cea mai bună prietenă a Neenei, a declarat pentru DailyMail.com că tânăra s-ar fi împăcat cu moartea lui Jordan, dar a continuat să-i fie dor de el.

"Este atât de greu pentru comunitate să înțeleagă ce s-a întâmplat pentru că (Neena) era zâmbitoare în fiecare dimineață la muncă. Ai fi crezut că este cea mai fericită persoană. S-au întâmplat multe în culise. Este greu pentru oameni să înțeleagă, dar asta se întâmplă cu depresia și sănătatea mintală (...)

Noi am susținut-o, dar ea a ascuns-o (depresia, n.r.) destul de bine. Asta demonstrează că nu știi niciodată ce se întâmplă în mintea cuiva. Nu am cunoscut niciodată adâncimea disperării și tristeții ei", a spus Peters, conform sursei citate.

Într-o declarație pe site-ul său, WAOW, stația TV pentru care a lucrat Neena Pacholke, a deplâns decesul tinerei prezentatoare.

"Întreaga echipă este complet devastată de această pierdere, așa cum știm că sunt mulți alți oameni.

Neena iubea această comunitate și pe cei care trăiesc aici. Era o persoană bună, cu o inimă mare și un zâmbet contagios și ne va fi foarte dor de ea", se spune în declarația postului de televiziune.

×
Subiecte în articol: Neena Pacholke WAOW Channel 9
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close