Antena 3 CNN Externe Prezentator BBC, ameninţat cu moartea, după ce a fost confundat cu un rapper

Prezentator BBC, ameninţat cu moartea, după ce a fost confundat cu un rapper

Prezentator BBC, ameninţat cu moartea, după ce a fost confundat cu un rapper
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
28 Sep 2018   •   15:22

Un gest şocant al unui rapper francez a avut consecinţe nebănuite pentru un prezentator BBC care poartă acelaşi nume, Nick Conrad.

″Oamenii au apelat la Twitter pentru a-şi exprima frustrarea şi furia lor împotriva lui Conrad şi, în loc să le adreseze lui, eu sunt cel care le primeşte″⁣, a declarat în emisiunea sa matinală Nick Conrad, prezentator în cadrul unei staţii locale a BBC. El a adăugat că a primit “ameninţări cu moartea în franceză”.

″Nu sunt rapperul francez Nick Conrad. Mi-am petrecut ultimele 20 de minute traducând ameninţările cu moartea!”, a precizat prezentatorul care a ″ condamnat″⁣ în ″⁣totalitate″⁣ versurile melodiei intitulată “PLB”.

Procuratura din Paris a lansat miercuri o anchetă pentru ″provocare în mod public la comiterea unei crime sau a unui delict″⁣ după difuzarea clipului video al rapperului puţin cunoscut până în prezent.

Într-un interviu acordat Le Parisien, muzicianul a afirmat că a intenţionat ″să inverseze rolurile omului alb şi omului negru″⁣ şi a subliniat că ″⁣şocul a fost intenţionat″⁣, însă ″⁣nu la un asemenea nivel″⁣, precizează AFP.

În clipul ulterior retras de pe YouTube, Nick Conrad - care este de culoare - se plimbă noaptea prin suburbia unui oraş recitând apeluri la uciderea de albi şi a copiilor lor, iar un cor intonează “spânzuraţi-i pe albi”.

 “Condamn pe deplin aceste cuvinte şi aceste atacuri abjecte”, a transmis pe Twitter şi ministrul de interne Gerard Collomb, subliniind că administraţia sa se ocupă de eliminarea respectivului conţinut de pe reţelele sociale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: rapper moarte
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close