Antena 3 CNN Externe Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis. "Vom face acest lucru împreună"

Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis. "Vom face acest lucru împreună"

Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis. "Vom face acest lucru împreună"
Sursa foto: Foto captura Youtube
07 Iun 2013   •   22:43

Un bărbat şi o femeie din Brooklyn, New York, prezentatori ai unei emisiuni de radio în care ofereau sfaturi oamenilor cu probleme emoţionale şi un cuplu în viaţa reală, au fost găsiţi morţi în apartament, cu pungi de plastic pe cap, din biletele lăsate rezultând că cei doi s-au sinucis împreună, scrie NY Daily News, citat de Mediafax.

Lynne Rosen şi John Littig erau cunoscuţi drept gazdele emisiunii lunare "În căutarea fericirii" ("The Pursuit of Happiness") a postului de radio WBAI-FM, în cadrul căreia le ofereau sfaturi ascultătorilor care îşi împărtăşeau problemele personale.

Cei doi au fost găsiţi morţi pe canapeaua din sufragerie, alături de două bilete lăsate în urmă, potrivit unor surse din poliţie, citate de NY Daily News.

"Vom face acest lucru împreună", scrisese John în bilet, în care a mai spus, fără să ofere vreo explicaţie, că nu mai poate privi cum soţia lui suferă.

Din biletul femeii reiese că a regretat că trebuie să recurgă la acest gest, au declarat sursele din poliţie, care presupun că aceasta avea "unele probleme psihice".

Rosen, în vârstă de 46 de ani, era psihoterapeut, iar Littig, de 48 de ani, era speaker motivaţional şi muzician.

"Oamenii se sperie de schimbări, într-adevăr, şi de ieşirea în afara zonei de confort", spunea Rosen în timpul show-ului din aprilie, la care Littig a adăugat: "Poţi ajunge să te simţi confortabil cu această schimbare".

Cei doi au hotărât să-şi pună capăt vieţii, conform poliţiei, utilizând pungi de plastic, metodă denumită "exit bags" de experţi.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close