Antena 3 CNN Externe Prezervativul "cu dinţi" pentru femei, lansat de un doctor sud-african

Prezervativul "cu dinţi" pentru femei, lansat de un doctor sud-african

Prezervativul "cu dinţi" pentru femei, lansat de un doctor sud-african
21 Iun 2010   •   12:12

Un doctor sud-african a inventat "prezervativul cu dinţi" petru femei care, spune el, le va ajuta pe potenţialele victime ale violurilor. Produsul, care este prevăzut cu striaţii asemănătoare unor cârlige, va fi lansat pe piaţă sub denumirea de Rape-aXe, informează Daily Mail.

Ideea conceperii unui "prezervativ cu dinţi" pentru femei îi aparţine medicului Sonnet Ehlers, care, în urmă cu 20 de ani, a cunoscut o victimă a unui viol. "Arăta ca un cadavru care respira şi mi-a spus că şi-ar fi dorit să aibă "dinţi acolo jos" ca să poată scăpa. I-am promis că o să fac ceva ca să ajut oamenii aflaţi în situaţia ei", povesteşte medicul.

Prezervativul pentru femei Rape-aXe este prevăzut cu nişte striaţii asemănătoare unor cârlige care îl rănesc pe bărbat, în momentul penetrării. Prezervativul poate fi introdus în vaginul femeilor numai de către medic.

Cercetătorul sud african susţine că prezervativul anti-viol a fost supus unor teste riguroase. "M-am consultat cu ingineri, ginecologi şi psihologi", a declarat Sonnet Ehlers. "Femeile ar trebui să poarte acest prevervativ când ies în oraş sau când merg la întâlniri cu necunoscuţi", a adăugat medicul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prezervativ femei Africa de Sud
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close