Antena 3 CNN Externe Prima declarație publică a celui mai bogat danez și a soției lui, după tragedia care le-a îndoliat familia. Și-au pierdut trei copii în atentatele din Sri Lanka

Prima declarație publică a celui mai bogat danez și a soției lui, după tragedia care le-a îndoliat familia. Și-au pierdut trei copii în atentatele din Sri Lanka

Prima declarație publică a celui mai bogat danez și a soției lui, după tragedia care le-a îndoliat familia. Și-au pierdut trei copii în atentatele din Sri Lanka
Sursa foto: foto- Instagram
17 Mai 2019   •   19:41

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, și soția lui, Anne, au pierdut trei dintre cei patru copii ai lor în atacurile din Sri Lanka. 

Cuplul, care are o avere estimată la peste șase miliarde de euro, a vorbit pentru prima dată public despre tragedia din familie. 

Scrisoarea publică a cuplului:

”Vă suntem recunoscători din inimă pentru condoleanțele, compasiunea și gândurile călduroase pe care le-am primit după pierderea tragică a celor trei copii iubiți și frumoși : Alfred, Agnes și Alma.

Regiunea Scottish Highlands a oferit amintiri trainice și speciale familiei noastre. Tocmai din acest motiv, numeroasele cuvinte de alinare ne-au dat putere și ne-au atins inimile.

Gândurile și condoleanțele noastre merg către multe familii nevinovate care de asemenea au pierdut persoane iubite în tragedia din Sri Lanka.

În această imensă tristețe, suntem sincer recunoscători că am rămas uniți cu fiica noastră, Astrid.

Amintirea plină de iubire a celor trei copii ai noștri, spiritele și sufletele lor minunate vor fi mereu în inimile noastre”.

×
Subiecte în articol: declaraţie bogat tragedia Sri Lanka
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close