Antena 3 CNN Externe Prima Doamnă a Americii, ameninţată cu moartea de un poliţist. Ce declaraţie şoc a făcut omul legii

Prima Doamnă a Americii, ameninţată cu moartea de un poliţist. Ce declaraţie şoc a făcut omul legii

Prima Doamnă a Americii, ameninţată cu moartea de un poliţist. Ce declaraţie şoc a făcut omul legii
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
13 Iul 2012   •   08:40

Secret Service, poliţia responsabilă de protecţia preşedintelui Statelor Unite şi a familiei sale, va demara o anchetă care vizează un poliţist din Washington, care a ameninţat-o cu moartea pe Prima Doamnă, Michelle Obama, potrivit unui purtător de cuvânt, informează AFP.
   
"Cunoaştem acest incident şi vom lua măsurile de anchetă necesare ", a declarat purtătorul de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan, întrebat despre acest caz după informaţiile făcute publice de publicaţia Washington Post.
   
Potrivit cotidianului, poliţistul, membru al unei unităţi de poliţişti pe motocicletă din Washington, la care se apelează pentru escortarea coloanelor oficiale, a declarat miercuri că ar folosi o armă împotriva soţiei lui Barack Obama. Unul dintre colegii săi a raportat această conversaţie superiorilor, poliţistul fiind detaşat în altă parte.
   
"Am primit o acuzaţie privind declaraţii nepotrivite. Anchetăm natura acestor declaraţii ", a declarat pentru Washington Post purtătorul de cuvânt al poliţiei din Washington, Gwendolyn Crump, fără a da alte detalii.
   
Biroul Primei Doamne nu a făcut nici un comentariu cu privire la acest subiect.
   

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close