Antena 3 CNN Externe A apărut prima fotografie a băiatului care şi-a împuşcat colegii într-o școală din Belgrad

A apărut prima fotografie a băiatului care şi-a împuşcat colegii într-o școală din Belgrad

A fost publicată prima poză a băiatului care a comis atacul armat asupra elevilor și profesorilor, într-o școală de Belgrad.

A apărut prima fotografie a băiatului care şi-a împuşcat colegii într-o școală din Belgrad
Sursa foto: sursa/ novosti.rs
de Alexandra Axinia    |    03 Mai 2023   •   14:02

A apărut prima poză a băiatului de clasa a șaptea care a produs masacrul la școala din Belgrad. Presa sârbă spune că băiatul era un elev exemplar, fără probleme de comportament, ai cărui părinți lucrează în sistemul medical.

Băiatul este elev în clasa a VII-a, la Școala "Vladislav Ribnikar". Potrivit presei locale, el nu a creat probleme la școală și are rezultate foarte bune la învățătură. Cu toate acestea, tatăl unui elev de la școala respectivă spune că atacatorul era victimă a bullyingului. 

Se presupune că băiatul a fost cu o seară înainte la o petrecere unde a consumat narcotice. A doua zi a luat pistolul tatălui și a tras asupra colegilor, a cadrelor didactice și a paznicului.

Citește și: Atac armat la o școală din Belgrad: un elev de clasa a șaptea a împușcat mortal mai mulți copii și un paznic

"A omorât doi dintre prietenii noștri. M-am întins peste ei, să creadă că și eu sunt moartă. Apoi a părăsit sala de clasă, împușcăturile încă se mai auzeau", afirmă o elevă, potrivit novosti.rs.

 

×
Subiecte în articol: atac armat şcoală Belgrad
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close