Antena 3 CNN Externe Prima reacţie a lui Donald Trump, după ce CIA susţine că Rusia l-a ajutat să câştige alegerile

Prima reacţie a lui Donald Trump, după ce CIA susţine că Rusia l-a ajutat să câştige alegerile

Prima reacţie a lui Donald Trump, după ce CIA susţine că Rusia l-a ajutat să câştige alegerile
Sursa foto: Foto: Donald Trump/Facebook
de S.T.    |    11 Dec 2016   •   19:23

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat că 'nu crede' în concluziile Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) potrivit cărora Rusia ar fi intervenit în alegerile pentru Casa Albă în favoarea sa, transmit duminică Reuters şi AFP, citând extrase dintr-un interviu acordat de miliardar pentru canalul Fox News. 

'Cred că este ridicol. Cred că nu e decât o altă scuză. Nu cred în aşa ceva', a declarat Trump, întrebat despre dezvăluirile apărute în Washington Post. 

'Ei (CIA -n.r.) nu ştiu dacă este vorba despre Rusia ori China ori altcineva' care a atacat cibernetic organizaţii politice în timpul campaniei. 'Poate e vorba de cineva care a acţionat din patul lui de undeva. Ei n-au nicio idee', a mai afirmat Trump. 

În opinia lui Trump, 'democraţii fac public acest lucru pentru că au suferit una din cele mai mari înfrângeri din istoria politică a ţării'. 

Conform unui raport întocmit de CIA şi dat publicităţii de cotidianul Washigton Post, Rusia a intervenit în alegerile prezidenţiale din Statele Unite pentru a-l ajuta pe candidatul republican Donald Trump să câştige cursa pentru Casa Albă. 
 

×
Subiecte în articol: Donald Trump CIA Rusia alegeri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close