Antena 3 CNN Externe ”Nu s-a întâmplat niciodată până acum! A fost finanțat de George Soroș!” Prima reacție a lui Donald Trump după ce a fost acuzat

”Nu s-a întâmplat niciodată până acum! A fost finanțat de George Soroș!” Prima reacție a lui Donald Trump după ce a fost acuzat

Fostul președinte, Donald Trump, a avut prima reacție după ce un mare juriu a votat să-l pună sub acuzare. Acesta a numit decizia o ”Persecuție politică și interferență electorală la cel mai înalt nivel din istorie”.

”Nu s-a întâmplat niciodată până acum! A fost finanțat de George Soroș!” Prima reacție a lui Donald Trump după ce a fost acuzat
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    31 Mar 2023   •   08:20

”Aceasta este persecuția politică și interferența electorală la cel mai înalt nivel din istorie. Din momentul în care am coborât pe scara rulantă de aur la Trump Tower și chiar înainte să fiu votat ca președinte al Statelor Unite, democrații din stânga radicală au fost ”angajați într-o vânătoare de vrăjitoare” pentru a distruge mișcarea ”Make America Great Again”. 

Democrații au mințit, au înșelat și au furat în obsesia lor de a încerca să „îl prindă pe Trump”, dar acum au făcut ceea ce este de neconceput, acuzând o persoană complet nevinovată într-un act de interferență electorală flagrantă. 

Niciodată până acum, în istoria națiunii noastre, nu s-a mai făcut acest lucru. Democrații au înșelat de nenumărate ori de-a lungul deceniilor, inclusiv spionând campania mea, dar armând sistemul nostru de justiție pentru a pedepsi un oponent politic, care se întâmplă să fie fost președinte al Statelor Unite și de departe principalul candidat republican la președinție. Nu s-a întâmplat niciodată înainte!

Procurorul din Manhattan, Alvin Bragg, care a fost ales și finanțat de George Soros, este o rușine! În loc să oprească valul de criminalitate fără precedent care a ocupat New York City, el face treaba murdară a lui Joe Biden, ignorând crimele, spargerile și atacurile asupra cărora ar trebuie să își concentreze atenția. Așa își petrece timpul Bragg! 

Cred că această vânătoare de vrăjitoare se va întoarce masiv asupra lui Joe Biden. Poporul american realizează exact ce fac aici democrații din stânga radicală. Toată lumea poate vedea asta. Așa că mișcarea noastră și partidul nostru – uniți și puternici – îl vor învinge mai întâi pe Alvin Bragg și apoi îl vom învinge pe Joe Biden și o să-i aruncăm pe fiecare dintre acești democrați din funcție, astfel încât să putem FACE AMERICA DIN NOU MARE!”, a spus Donald Trump, potrivit CNN

Trump a postat, de asemenea, un mesaj pe Truth Social, explicând cu majuscule că rechizitoriul „este un atac la adresa țării noastre, care nu s-a mai văzut până acum. Este, de asemenea, un atac continuu asupra alegerilor noastre cândva libere și corecte”. 

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close