Antena 3 CNN Externe Prima victimă identificată a atentatelor de la Bruxelles, anunțată oficial de autorități - FOTO

Prima victimă identificată a atentatelor de la Bruxelles, anunțată oficial de autorități - FOTO

Prima victimă identificată a atentatelor de la Bruxelles, anunțată oficial de autorități - FOTO
23 Mar 2016   •   13:04

Prima victima a atentatelor din Bruxelles, anuntata oficial de catre autoritatile belgiene, este o femeie de origine peruana, mama a doi copii, care locuia in capitala Belgiei, potrivit stirileprotv.ro.

Autoritatile belgiene au inceput sa ofere presei nume si informatii despre persoanele disparute, raniti sau victimele atentatelor sangeroase, ce au loc marti dimineata in Bruxelles.

Astfel, Adelma Tapia Ruiz, in varsta de 36 de ani, este prima victima a carui moarte a fost confirmata oficial de autoritati, informeaza The Guardian. Femeia se afla pe aeroport in momentul exploziei si urma sa se imbarce intr-un avion spre New York, pentru a-si vizita mama, impreuna cu cele doua fetite gemene de 3 ani. Si sotul ei, Christopher Delcambe, se afla pe aeorportul Zaventem, pentru a se intalni cu familia ei.

Din informatiile aparute in presa straine, una dintre fetite a fost ranita la picioare, iar cealalta a scapat nevatamanta. Sotul femeii se afla in spital, dupa ce a fost ranit in urma exploziilor.

"Era o femeie activa, sunt in soc. Prima data nu am crezut ca este vorba despre ea, mi-a luat ceva timp sa inteleg si sa accept ca a patit asa ceva, atat de aproape de casa" a povestit o prietena a femeii pentru New York Times.

Moartea Adelmei a fost confirmata si de fratele ei, care a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Mai mult, pe stirileprotv.ro

×
Subiecte în articol: atentate la Bruxelles
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close