Antena 3 CNN Externe Un primar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fată de 16 ani. Cu două zile înainte de nuntă și-a numit soacra într-o funcție de conducere

Un primar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fată de 16 ani. Cu două zile înainte de nuntă și-a numit soacra într-o funcție de conducere

E scandal mare într-o localitate din Brazilia, unde primarul în vârstă de 65 de ani s-a însurat cu o adolescentă, la doar patru zile după ce aceasta a împlinit 16 ani. Cu două zile înainte de nuntă, edilul și-a angajat soacra în primărie, într-o funcție importantă de conducere.

Un primar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fată de 16 ani. Cu două zile înainte de nuntă și-a numit soacra într-o funcție de conducere
Sursa foto: heraldo.es / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2023   •   20:10

Hissam Hussein Dehaini s-a însurat a șaptea oară, are 16 copii și este primar al localității Aracuaria. În data de 15 aprilie s-a căsătorit cu Kaune Rode Dehaini, mai tânără decât el cu aproape 50 de ani, relatează Daily Mail.

Mama adolescentei, Marilene Rode, a fost numită în funcția de secretar pentru Cultură și Turism cu două zile înainte de nuntă. Mai mult, soacra primarului, care anterior lucra ca director al Departamentului de Educație din primărie, a primit și o mărire de salariu, odată cu noua funcție.

Mătușa fetei de 16 ani, Elizangela Rode, era și ea angajată la primărie din luna octombrie a anului trecut. 

În momentul de față, procurorii fac cercetări pentru a afla dacă primarul s-a folosit de funcția sa pentru a le angaja pe rudele adolescentei în funcții importante din cadrul primăriei.

După declanșarea scandalului, primarul Hissam Hussein Dehaini a anunțat că le-a revocat din funcții pe Marilene Rode și Elizangela Rode.

Edilul nu este la primul scandal. Presa locală din Brazilia scrie că acesta a fost arestat în noiembrie 2000, într-un dosar legat de traficul de droguri. Procurorii susțineau, la acea vreme, că Hissam Hussein Dehaini îi proteja pe traficanții de droguri și că a mituit mai mulți polițiști pentru a avea parte de protecție. Totuși, el nu a fost condamnat pentru niciuna dintre acuzații.

×
Subiecte în articol: primar casatorie scandal Brazilia
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close