Antena 3 CNN Externe Primarul Kievului, Vitali Klitschko: "Inamicul a atacat Capitala! Și există deja victime în rândul populației civile"

Primarul Kievului, Vitali Klitschko: "Inamicul a atacat Capitala! Și există deja victime în rândul populației civile"

Primarul capitalei ucrainene, Vitali Kliciko, a anunțat marţi seara că ruşi au invadat şi atacat orașul Kiev.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko: "Inamicul a atacat Capitala! Și există deja victime în rândul populației civile"
Sursa foto: RAFAEL YAGHOBZADEH/Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2022   •   19:54

"Prieteni! Dragi Kyivans! Inamicul a atacat capitala! Și există deja victime în rândul populației civile. În urma a două rachete care au lovit turnul TV, conform datelor preliminare, 5 civili au murit. Mergând pe trotuar pe lângă turn. Îi îndemn pe toți Kyivitenii să nu meargă sau să călătorească pe străzi! Fii extrem de atent.

Este mai bine să petreceți această noapte în adăposturi. Acum specialiștii lucrează pentru a restabili funcționarea completă a turnului TV. Și transmisie digitală parțial restaurată. Precum și canalele TV sunt disponibile în rețelele de cablu, prin satelit și difuzare online.

Să ne unim pentru a ne apăra orașul! Forțele armate ale Ucrainei, poliția capitalei, alte agenții de aplicare a legii contra terorismului apără Kievul! Ne păstrăm calmul, pentru că inamicul vrea să ne intimideze și să ne demoralizeze! Acest lucru nu se va întâmpla! Să stăm împreună! Kievul este inima Ucrainei și înțelegem asta! Sa ne batem! Și vom câștiga! Glorie Ucrainei!", a transmis primarul Kievului.

×
Subiecte în articol: primar Kiev Ucraina Vitali Klitschko
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close