Antena 3 CNN Externe Primarul Kievului, Vitali Klitschko, descrie capitala Ucrainei ca fiind "încercuită"

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, descrie capitala Ucrainei ca fiind "încercuită"

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, descrie capitala Ucrainei ca fiind "încercuită" și spune că o evacuare a civililor nu va fi posibilă.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, descrie capitala Ucrainei ca fiind "încercuită"
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Str
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2022   •   20:42

Vitali Klitscho, primarul Kievului și fost campion mondial de box la categoria grea, a descris capitala Ucrainei ca fiind "încercuită" și a declarat că o evacuare a civililor nu va fi posibilă "deoarece toate căile sunt blocate", potrivit Mediafax.

"Ne aflăm la granița unei catastrofe umanitare", a declarat el duminică pentru Associated Press, în timp ce în oraș continua starea de asediu care, potrivit lui, permitea autorităților să vâneze "sabotori" pe străzi.

"În acest moment, avem electricitate, avem apă și încălzire în casele noastre. Dar infrastructura este distrusă pentru a livra alimente și medicamente", a spus primarul, citat de The Guardian.

"De aceea, mesajul pentru toată lumea este: Susțineți Ucraina împreună ... Suntem puternici", a spus el: "fiecare ucrainean este mândru că este independent, mândru că este ucrainean și suntem mândri că avem propria noastră țară", a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close