Antena 3 CNN Externe Mesajul lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, către ruşi: "Plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă!"

Mesajul lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, către ruşi: "Plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă!"

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că armata rusă este în continuare blocată la nord-vest şi la est de capitala ucraineană. ''Mesajul nostru către ruşi: plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă!", a spus el.

Mesajul lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, către ruşi: "Plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă!"
Sursa foto: RAFAEL YAGHOBZADEH/Hepta
de Silvia Preda    |    23 Mar 2022   •   19:12

''Încă sunt multe atacuri dinspre nord şi est de oraşul nostru'', a spus Vitali Klitschko.

''În apropiere de Brovarî (periferia de est a Kievului), înspre nord în spatele (comunei) Liutij se desfăşoară o mare bătălie, şi conform informaţiilor din surse oficiale mica localitate Makarov (la vest de Kiev) şi aproape toată localitatea Irpin (nord-vest) se află sub controlul soldaţilor ucraineni'', a mai spus el la o conferinţă de presă.

''Mesajul nostru către ruşi: plecaţi din ţara noastră, plecaţi acasă! Nu ştim cât de mult timp va dura (...), ar putea să ţină mult'' acest război, a mai spus primarul Klitschko.

''Noi suntem gata să apărăm fiecare clădire, fiecare stradă, fiecare colţ al oraşului nostru. Tot oraşul are acum posturi de luptă'', a asigurat el.

Război în Ucraina | Ruşii atacă Mariupol şi Odesa din Marea Azov şi Marea Neagră, cu rachete de croazieră

Aproximativ jumătate din populaţia Kievului a părăsit oraşul în perioada scursă de la începerea invaziei ruse, pe 24 februarie.

×
Subiecte în articol: primar Kiev Vitali Klitschko
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close