Antena 3 CNN Externe Primarul din Toronto îşi dă iar în petec într-un interviu pentru CNN

Primarul din Toronto îşi dă iar în petec într-un interviu pentru CNN

Primarul din Toronto îşi dă iar în petec într-un interviu pentru CNN
19 Noi 2013   •   12:22

Primarul din Toronto, Rob Ford a avut din nou o ieşire nervoasă în faţa presei, într-un interviu cu reporterul CNN, Bill Weir.

La începutul acestei luni, Ford a recunoscut că a fumat cocaină şi a făcut abuz de alcool anul trecut. De atunci, primarul ţine prima pagină cu comentariile sale acide, uneori mult prea sincere şi surprinzatoare pentru mass media.

Ultimul său interviu nu a fost o excepţie. Când a fost întrebat de ce a decis să spună adevărul, Ford a început să înjure: "Nu mă voi ascunde şi nici nu mă voi preface, nu sunt un mincinos... M-am săturat de toate acuzaţiile astea de rah*t. Scuzaţi-mi expresia. Îmi pare rău, nu ar fi trebuit să înjur în faţa celor mici".

Edilul a mai spus că nu a minţit niciodată în faţa camerelor atunci când a fost întrebat dacă a fumat cocaină, deoarece a renunţat la acest obicei şi nu este dependent de droguri. Când reporterul i-a replicat că se joacă cu vorbele, Ford a răbufnit din nou: "Ce faci tu acum este tipic pentru presă. Voi sunteţi toţi la fel, parcă sunteţi făcuţi din acelaşi aluat. Faceţi cum faceţi şi o suciţi (povestea) cum vreţi voi".

Fratele primarului, Doug, a încercat să intervină şi să-l calmeze pe acesta.

Relaţia dintre reprezentanţii media şi primar a fost mai mereu una tensionată. El susţine că nu a minţit niciodată presa şi dă vina pe jurnalişti, care "nu i-au pus întrebările corecte".

 

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close