Antena 3 CNN Externe Primarul musulman al Londrei, mesaj pentru jihadiști: ”Nu ați comis acele atacuri dezgustătoare în numele meu!”

Primarul musulman al Londrei, mesaj pentru jihadiști: ”Nu ați comis acele atacuri dezgustătoare în numele meu!”

Primarul musulman al Londrei, mesaj pentru jihadiști: ”Nu ați comis acele atacuri dezgustătoare în numele meu!”
Sursa foto: Foto: Sadiq Khan/Facebook
06 Iun 2017   •   12:07

Primarul Londrei le-a transmis jihadiștilor musulmani că nu au comis atacurile dezgustătoare în numele lui, în timpul unui discurs la un o comemorare a victimelor atentatului din capitala Marii Britanii, scrie ABC News.

"În calitate de musulman britanic mândru și patriot, vă spun că nu ați comis acele atacuri dezgustătoare în numele meu. Londra se opune acestui act laș îndreptat împotriva orașului nostru, poporului nostru, valorilor și stilului nostru de viață. În calitate de primar al Londrei vreau să transmit un mesaj clar extremiștilor bolnavi și răi care comit aceste infracțiuni îngrozitoare: vă vom înfrânge, nu veți câștiga”, a spus Sadiq Khan, primul primar musulman al Londrei.

"Ideologia voastră perversă și dezgustătoare nu are nimic de-a face cu adevăratele valori ale Islamului și niciodată nu veți reuși să divizați orașul nostru", a adăugat Khan.

Sute de persoane s-au adunat, luni seară, în zona Potters Field Park din vecinătatea primăriei Londrei, pentru a omagia victimele atacului terorist de sâmbătă din centrul Londrei, în urma căruia şapte persoane au fost ucise şi alte 48 au fost rănite.

 

 

×
Subiecte în articol: Londra
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close