Primele cuvinte ale unui băiat de zece ani, salvat din hotelul devastat de avalanșă. Salvatorii au început să plângă când i-au dat vestea!

de A.M.P    |    23 Ian 2017   •   16:46
Primele cuvinte ale unui băiat de zece ani, salvat din hotelul devastat de avalanșă. Salvatorii au început să plângă când i-au dat vestea! Foto: twitter.com

Un băiat care a fost scos în viață din hotelul devastat de avalanșă, din Italia, i-a întrebat pe salvatori dacă poate merge să schieze, atunci când a văzut nămeții de zăpadă care îi înconjurau, scrie Daily Mail.

Bucuria băiatului de zece ani a fost însă rapid înlocuită cu tristețe, după ce a aflat că a rămas orfan de ambii părinți, în tragedia din Farindola, Italia.

Edoardo Di Carlo era în sala de jocuri atunci când un val uriaș de zăpadă a distrus hotelul Rigopiano, aflat la poalele unui lanț muntos din regiunea centrală italiană Abruzzo.

Abia în timp ce era transferat spre un spital din apropiere, băiatul a întrebat ce s-a unde îi sunt părinții. Ulterior, salvatorii au confirmat că părinții lui, Sebastiano Di Carlo and Nadia Acconciamessa, se numără printre ce uciși în avalanșă.

Parteneri
x close