Antena 3 CNN Externe PRIMELE DEZVĂLUIRI despre atacatorul de la Los Angeles

PRIMELE DEZVĂLUIRI despre atacatorul de la Los Angeles

PRIMELE DEZVĂLUIRI despre atacatorul de la Los Angeles
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
03 Noi 2013   •   09:38
Bărbatul suspectat de autorităţi că a deschis focul în interiorul terminalului Aeroportului Internaţional Los Angeles, omorând un agent de securitate, "dispreţuia Guvernul" american şi Agenţia federală pentru Securitatea Transporturilor (TSA), potrivit FBI, relatează AFP, conform Mediafax.
Suspectul, Paul Anthony Ciancia, în vârstă de 23 de ani, originar din New Jersey (nord-estul Statelor Unite), a fost rănit în atac. Deşi autorităţile refuză să ofere detalii despre starea de sănătate a lui Ciancia, cotidianul The Los Angeles Times susţine că suspectul a fost fost rănit la picior şi la nivelul capului, fiind spitalizat într-o stare gravă.
Un purtător de cuvânt al FBI a declarat sâmbătă, sub protecţia anonimatului, că "motivele reale (ale suspectului), altele decât dispreţul evident faţă de Guvern şi TSA, sunt în continuare necunoscute".
Anterior, poliţia a anunţat că suspectul avea sentimente ostile faţă de Guvernul american.
În prezent, Ciancia este singurul suspect. Potrivit autorităţilor, el a deschis focul în interiorul terminalului 3 şi a omorât un agent al TSA, Gerardo Hernandez. Alte şapte persoane au fost rănite. 
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close