Antena 3 CNN Externe Primele imagini cu locul în care a murit liderul grupării Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. Donald Trump: „A murit ca un laş, ca un câine”

Primele imagini cu locul în care a murit liderul grupării Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. Donald Trump: „A murit ca un laş, ca un câine”

Primele imagini cu locul în care a murit liderul grupării Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi. Donald Trump: „A murit ca un laş, ca un câine”
Sursa foto: Foto: Radio Free Europe/Radio Liberty/twitter
29 Oct 2019   •   11:35

Americanii au publicat primele imagini cu locul devastat de explozia prin care liderul grupării Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi și-a luat viața, încolțit fiind de trupele de intervenție.

Anterior, preşedintele Donald Trump declara că se gândeşte să facă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii forţelor speciale americane de eliminare a lui Abu Bakr al-Baghdadi.

Într-un discurs televizat, Trump a relatat în detaliu operaţiunea în cursul căreia şeful SI a fost încolţit de forţele americane, după care a declanşat centura cu explozivi pe care o purta.

'Nu a murit ca un erou, a murit ca un laş' şi 'ca un câine', a spus Trump, afirmând că al-Baghdadi 'a fugit într-un tunel fără ieşire, gemând, plângând şi strigând'.

Preşedintele american a mai explicat că a vizionat în timp real, din aşa-numita 'cameră de situaţii' de la Casa Albă, operaţiunea forţelor speciale.

 

 

×
Subiecte în articol: Abu Bakr al-Baghdadi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close