Antena 3 CNN Externe Primele victime în Gaza: două fetiţe ucise de o rachetă palestiniană

Primele victime în Gaza: două fetiţe ucise de o rachetă palestiniană

Primele victime în Gaza: două fetiţe ucise de o rachetă palestiniană
27 Dec 2008   •   00:08

Ultimele zile de bombardament din Fâşia Gază înspre Israel au făcut şi primele victime. Acestea sunt două fetiţe palestinienen, care au fost ucise de o rachetă palestiniană.
Sabah Abu Khousa, 12 ani, şi Hanine Abu Khousa, 5 ani, au fost victimele unei rachete care le-a lovit casa situată în localitatea Beit Lahya, în nordul Fâşiei Gaza, potrivit unor surse medicale palestiniene. Alţi patru membri ai aceleiaşi familii au fost răniţi.
O sursă militară israeliană a declarat că Tsahal nu a deschis focul în acest sector, deşi zece obuze de mortier şi trei rachete palestiniene fuseseră trase vineri din Fâşia Gaza asupra teritoriului israelian. În decursul celor câteva zile de când Israel a fot supus unui adevărat tir nu a fost înregistrată nici o victimă pe teritoriul acestuia.
Oricum, armata israeliană face pregătiri pentru declanşarea unor atacuri de răspuns în Fâşia Gaza. Între timp, diplomaţia israeliană încearcă să pregătească acest atac din punct de vedere al relaţiilor publice având în vedere că sunt aştetate şi victime civile în regiunea foatre dens popoulată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fasia Gaza armata israeliana
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close