Antena 3 CNN Externe "Prinţ şi cerşetor"... cine este cel care îşi doreşte să devină liderul celor mai săraci oameni de pe Pământ

"Prinţ şi cerşetor"... cine este cel care îşi doreşte să devină liderul celor mai săraci oameni de pe Pământ

"Prinţ şi cerşetor"... cine este cel care îşi doreşte să devină liderul celor mai săraci oameni de pe Pământ
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
12 Aug 2012   •   22:07

George Hussein Obama, frate vitreg al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, a acceptat să apară într-un film documentar care va fi realizat de unul dintre cei mai mari critici ai lui Barack Obama, informează Daily Mail.

George Hussein povesteşte într-un volul de memorii numit "Ţara natală" cum a renunţat el la stilul de viaţă al clasei de mijloc din Kenya, locul unde s-a născut, şi a ales să trăiască între cei mai săraci locuitori din Nairobi.

„Fratele meu a devenit liderul celui mai puternic stat din lume. Aici, în Kenya, ţelul meu este să devin liderul celor mai săraci oameni de pe Pământ: cei care locuiesc în mahalale”, scrie George Obama.

Acesta a crescut într-o suburbie din Nairobi, alături de mama da, care, după ce s-a despărţit de tatăl lui Barack, s-a recăsătorit cu un francez care nu era de culoare.

George Obama povesteşte că la 10 ani consuma marijuana şi băuturi alcoolice. După numai 5 ani, el a fost exmatriculat pentru consum de droguri în şcoală.

La 17 ani era deja dependent de heroină, cocaină şi lua parte la jafuri armate pentru a face rost de bani.

În 2003 a făcut 9 luni de înschisoare pentru o tentativă de jaf armat.

George susţine că numele lui este o povară pentru el. El este mâhnit pentru că toţi oamenii sunt interesaţi de el doar din cauza fratelui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată abia când erau în şcoala primară, iar Barack a vizitat Nairobi abia la câţiva ani după moartea tatălui lui.

Vezi aici mai multe imagini cu fratele preşedintelui.

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close