Antena 3 CNN Externe Prinţesa ducilor de Cambridge a fost prezentată lumii

Prinţesa ducilor de Cambridge a fost prezentată lumii

Prinţesa ducilor de Cambridge a fost prezentată lumii
03 Mai 2015   •   09:27

Prinţesa ducilor de Cambridge a fost prezentată lumii întregi la numai câteva ore după naştere.În faţa spitalului în care a născut, cu fetiţa în braţe şi cu prinţul William alături, Ducesa de Cambrigde a radiat. A născut ieri dimineaţă la ora 8.34, ora locală, şi seara a fost externată, împreună cu fetiţa. Singurul vizitator care a mers în salon după naştere a fost fiul ducesei, prinţul George.

Cu o căciuliţă albă pe cap şi acoperită cu o păturică, ca să fie protejată de aerul rece, fiica ducesei de Cambridge şi a Prinţului William a fost prezentată lumii întregi în faţa maternităţii St. Mary, la doar câteva ore după ce a venit pe lume. Fetiţa nu a părut deloc deranjată de uralele cu care a fost primită şi a dormit liniştită în braţele mamei ei.

Părinţii ei au salutat zâmbitori mulţimea şi au mulţumit pentru răbdarea cu care zecile de britanici au aşteptat naşterea prinţesei. Ducii de Camgridge au plecat apoi spre palatul Kensington. Au ajuns la Palat în doar câteva minute, urmăriţi din aer de un elicopter de televiziune.

Primele imagini de aprope cu fetiţa ducilor de Cambridge au fost intens comentate de presa din Regat care au descris-o drept prinţesa perfectă! Primul care a văzut-o pe fetiţă după părinţi, a fost, însă, fratele mai mare, Prinţul George. Adrenalina a atins cote maxime şi în localitatea natală a lui Kate. În culmea fericirii au fost şi turiştii care au aflat marea veste în timp ce vizitau Palatul Buckingham.

Mica prinţesă a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi este în zodia Taurului asemeni Reginei Elisabeta a doua. Bebeluşul va fi al patrulea moştenitor al coroanei, imediat după prinţul George. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close