Antena 3 CNN Externe Prinţul Albert de Monaco a decis data nunţii. Va renunţa la celibat anul viitor, pe 8 iulie

Prinţul Albert de Monaco a decis data nunţii. Va renunţa la celibat anul viitor, pe 8 iulie

Prinţul Albert de Monaco a decis data nunţii. Va renunţa la celibat anul viitor, pe 8 iulie
Sursa foto: Foto: gala.fr
22 Iul 2010   •   15:57

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Europa, Prinţul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 52 de ani, a decis data nunţii cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock. Căsătoria civilă va avea loc pe 8 iulie, în palatul regal al casei de Monaco, iar căsătoria religioasă va fi oficiată în ziua următoare, a anunţat casa regală citată de AFP.

Pe 23 iunie, casa regală monegască a anunţat logodna lui Albert al II-lea, fiul actriţei americane Grace Kelly şi al prinţului Rainier de Monaco, cu iubita sa, Charlene Wittstock.

Charlene Wittstock , de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, în Zimbabwe. Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare şi campioană la nataţie. Ea a câştigat trei medalii de aur la Cupa mondială de nataţie din 2002.

Prinţul Albert are doi copii din relaţii care nu au fost oficializate, însă potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, numai copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

Ultima nuntă regală a avut loc în Monaco în anul 1956, când tatăl lui Albert, Rainier, s-a căsătorit cu actriţa americană Grace Kelly.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: print casatorie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close