Antena 3 Externe Prinţul Albert de Monaco s-a logodit cu o fostă înotătoare din Africa de Sud

Prinţul Albert de Monaco s-a logodit cu o fostă înotătoare din Africa de Sud

23 Iun 2010   •   14:05
Prinţul Albert de Monaco s-a logodit cu o fostă înotătoare din Africa de Sud

Familiile regale europene se pregătesc de o nouă nuntă. Prinţul Albert de Monaco şi-a anunţat oficial logodna cu Charlene Wittstock, o fostă înotătoare din Africa de Sud.

Cei doi sunt împreună de doi ani şi s-au cunoscut la Jocurile Olimpice din de iarnă Torino din 2006.

De atunci sunt nedespărţiţi şi apar împreună la aproape toate manifestările publice. Lumea mondenă aşteaptă cu nerăbdare nunta celor doi care ar putea avea loc anul viitor.

Charlene Wittstock , de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, în Zimbabwe. Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare şi campioană la nataţie. Ea a câştigat trei medalii de aur la Cupa mondială de nataţie din 2002.

Prinţul Albert are doi copii din relaţii care nu au fost oficializate, însă potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, numai copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

Ultima nuntă regală a avut loc în Monaco în anul 1956, când tatăl lui Albert, Rainier, s-a căsătorit cu actriţa americană Grace Kelly.

Antena3.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close