Antena 3 CNN Externe Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna”

Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna”

Prințul Andrew, cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, a adus un omagiu emoționant mamei sale, duminică, spunând că va prețui pentru totdeauna dragostea, compasiunea, grija și încrederea ei.

Prințul Andrew, omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a: ”Mami, dragostea ta, compasiunea ta, grija ta, le voi prețui pentru totdeauna”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Sep 2022   •   20:18

Adresându-și declarația către ”mami, mama și Majestatea Voastră”, reflectând cele trei roluri pe care a spus că regina Elisabeta a II-a le-a îndeplinit în timpul domniei sale de 70 de ani, Andrew, Ducele de York, a spus că îi va fi dor de ”perspectivele, sfaturile și umorul” ei.

”Mami, dragostea ta pentru un fiu, compasiunea ta, grija ta, încrederea ta le voi prețui pentru totdeauna”, a spus el, citat de Reuters.

Prințul Andrew, despre care se spunea că era fiul preferat al Reginei, a căzut din grație, a fost deposedat de titlul de ”Alteță Regală” și a fost îndepărtat din îndatoririle regale din cauza unui scandal legat de prietenia sa cu finanțatorul american Jeffrey Epstein, un infractor sexual condamnat, și a unei acuzații de agresiune sexuală asociată.

El nu a fost acuzat de nicio infracțiune și a negat orice faptă greșită, dar a plătit pentru a soluționa un caz civil din SUA.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close