Antena 3 CNN Externe Prinţul Harry al Marii Britanii: "William este mai deştept decât mine. Şi mai chel!" (VIDEO)

Prinţul Harry al Marii Britanii: "William este mai deştept decât mine. Şi mai chel!" (VIDEO)

Prinţul Harry al Marii Britanii: "William este mai deştept decât mine. Şi mai chel!" (VIDEO)
Sursa foto: printul william
19 Iun 2009   •   11:16

Prinţii William şi Harry ai Marii Britanii au planuri mari pentru viitor. Ei par mai hotărâţi ca oricând să-şi construiască cariere militare de succes. Cele două odrasle regale se antrenează din greu pentru a deveni piloţi iscusiţi.

Prinţul Harry, în vârstă de 24 de ani, s-a hotărât să calce pe urmele fratelui mai mare, William, care , la cei 26 de ani ai săi, ia lecţii de pilotaj şi îşi doreşte o carieră dedicată misiunilor de căutare şi salvare. De aceea, prinţul William are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui mai mic.

?El face o treabă fantastică. De obicei se subapreciază, dar în general se descurcă foarte bine. Am vorbit cu instructorul lui şi ştiu că se descurcă de minune, dar este doar foarte modest" la caracterizat William pe fratele său pentru presa britanică.

Între două antrenamente, William şi Harry nu scapă însă ocazia de a se lua peste picior. Deşi foarte serioşi când vine vorba despre antrenamente, cei doi prinţi nu scapă însă nicio ocazie de a se amuza unul pe seama celuilalt.

?Dintre noi doi, în mod clar el este mai deştept decât mine, cred că s-a văzut asta încă din timpul şcolii, dar când vine vorba despre chestiuni practice eu sunt mult mai bun? spune prinţul Harry, care se amuză pe seama ?cheliei? fratelui său mai mare.



Redevenind serios, William a dat de înţeles că nu exclude posibilitatea de a urma exemplul mai tînărului Harry şi a se înrola în armată. Lucru puţin probabil însă, ţinând cont de faptul că William este al doilea în ordinea succesiunii la tron.

Antena 3

×
Subiecte în articol: harry printul William antrenamente
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close