Antena 3 CNN Externe Prinţul Harry, despre mama sa vitregă, Camilla. „Ar trebui să vă pară rău pentru ea”

Prinţul Harry, despre mama sa vitregă, Camilla. „Ar trebui să vă pară rău pentru ea”

Prinţul Harry, despre mama sa vitregă, Camilla. „Ar trebui să vă pară rău pentru ea”
01 Aug 2018   •   09:37

Prinţul Harry a vorbit deschis despre relaţia sa cu actuala soţie a tatălui său, Ducesa de Cornwall. Mai mult, Ducele de Sussex a declarat că a iertat-o pe actuala soţie a tatălui său pentru durerea provocată mamei sale.

„Ca să fiu complet sincer, ea a fost întotdeauna foarte apropiată de mine şi de William. Nu este o mamă vitregă rea. Uitaţi-vă puţin la poziţia pe care a trebuit să o ocupe. Să nu vă pară rău pentru mine şi pentru William, ar trebui să vă pară rău pentru ea. Este o femeie minunată şi l-a făcut pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, iar acest lucru este cel mai important. Eu şi William o iubim din tot sufletul“, a mărturisit Prinţul Harry.

Prinţul Charles, în vârstă de 69 de ani şi Camilla, în vârstă de 71 de ani, şi-au început relaţia înainte ca fiecare dintre ei să se căsătorească. Mai tâziu, cei doi s-au reîntâlnit şi au început să aibă o aventură de care atât prietenii, cât şi Prinţesa Diana şi soţul Camillei, fostul ofiţer Andrew Parker-Bowles ştiau, potrivit one.ro.

×
Subiecte în articol: printul Harry
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close