Antena 3 CNN Externe Prințul Harry și Meghan Markle, excluși de la petrecerea regală de Crăciun organizată de Regele Charles

Prințul Harry și Meghan Markle, excluși de la petrecerea regală de Crăciun organizată de Regele Charles

Regele Charles și Regina consoartă Camilla organizează o petrecere uriașă la Sandringham în acest an, dar prințul Harry și Meghan Markle nu se află pe lista de invitați.

Prințul Harry și Meghan Markle, excluși de la petrecerea regală de Crăciun organizată de Regele Charles
Sursa foto: Hepta/ Ferrari Press Agency / Netflix
de Mia Lungu    |    18 Dec 2022   •   09:35

Regele Charles și Camilla plănuiesc să organizeze o petrecere uriașă la Sandringham în acest an, pentru primul Crăciun al familiei fără Regina Elisabeta a II-a, dar Harry și Meghan nu se află pe lista de invitați.

Se crede că adunarea va fi una dintre cele mai mari pe care familia regală le-a organizat în ultimii ani, deoarece ultimele două Crăciunuri au fost îngreunate de pandemie.

Printre invitați se vor număra Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor, George, Charlotte și Louis, precum și Zara Tindall cu soțul și starul I’m A Celeb Mike Tindall.

Pentru prima dată, Camilla îi va avea alături de ea pe copiii ei, Tom Parker-Bowles și Laura Lopes, la sărbătorile festive, care includ un cerc mult mai larg de rude decât de obicei.

Prințesa Anne, Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex, vor fi, de asemenea, prezenți la întâlnirea din Norfolk, precum și prințesele Beatrice și Eugenie, partenerii și copiii lor. Se înțelege că familia plănuiește să meargă împreună la slujbele de dimineață de la biserică în semn de uniune.

Dar al cincilea în linia de succesiune la tron, Harry nu se va alătura petrecerii mari din acest an, după lansarea serialului Netflix al lui Harry și Meghan și lansarea iminentă a cărții prințului.

Cartea de memorii a lui Harry, "Spare", urmează să ajungă pe rafturi în ianuarie și va conține mai multe informații din interior.

O sursă de la Palatul Sandringham, unde familia regală își petrece în mod tradițional Crăciunul, a declarat pentru The Sun: "Camilla dorește ca familia ei să fie în centrul Crăciunului, mai ales că Charles nu va avea acolo pe fiul său cel mic. Este un Crăciun extrem de important, care vine la doar câteva luni după ce s-au adunat cu toții pentru funeraliile Reginei. Am văzut unirea la concertul de colinde al Prințesei de Wales din această săptămână, iar Crăciunul va fi ținut în același spirit".

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close