Antena 3 CNN Externe Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o proprietate de lux în California! Câți bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o proprietate de lux în California! Câți bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o proprietate într-o comunitate exclusivistă din California. Cuplul regal locuiește deja de șase spătămâni în conacul din orașul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang înalt, precum Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o proprietate de lux în California! Câți bani au scos din buzunar pentru casa lor de vis
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    16 Aug 2020   •   08:00

Conform surselor apropiate cuplului, acesta este locul în care cei doi doresc să se stabilească și să își crească băiețelul, pe Archie. Aceasta este prima casă cumpărată de cei doi, care sunt extrem de fericiți cu alegerea făcută și speră să aibă o viață cât mai normală, ferită de ochii lumii.  

Cu ce este dotată proprietatea de lux! Este un adevărat resort

Cu toate că nu se știe exact ce proprietate au cumpărat cei doi, agenții imobiliari din zonă sunt de părere că Meghan și Harry au ales o vilă în valoare de aproape 15 milioane de dolari, construită în 2003. Casa are în jur de 1350 de metri pătrați, nouă dormitoare, o sală de jocuri, un cinema, un spa, un lift și o sală de sport.

Propietatea include și o casă de oaspeți cu două dormitoare, o piscină și terenuri de tenis, scrie ABC News. Conacul este înconjurat de un gard, care pornește din stradă și le oferă initimitatea de care au nevoie. 

Cuplul a anunțat încă de la începutul anului că sunt în căutarea casei perfecte, în care să își crească copilul în liniște, departe de ochii presei. Inițial, cei doi au locuit în Los Angeles în casa mogului media Tyler Perry.

×
Subiecte în articol: printul Harry Meghan Markle
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close