Antena 3 CNN Externe Prinţul William a lipsit de la repetiţia pentru nunta Kate Middleton

Prinţul William a lipsit de la repetiţia pentru nunta Kate Middleton

Prinţul William a lipsit de la repetiţia pentru nunta Kate Middleton
Sursa foto: Foto: judyhalone.com
16 Apr 2011   •   13:57

O singură săptămână a mai rămas până la nunta prinţului William. Febra pregătirilor a curpins nu doar Londra, ci întreaga lume. Casa Regală a dezvăluit programul ceremoniilor. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Totul e plănuit minut cu minut.

O repetiţie generală pentru nuntă a avut loc vineri în abaţia Westminster. A lipsit doar mirele, reţinut la datorie, în baza militară din Ţara Galilor. Şi nici presa n-a avut acces. Ziariştii au putut urmări doar repetiţia corului de copii care va cânta la ceremonie.

Presa a aflat şi unde-şi va petrece Kate Middleton ultima noapte de domnişoară: la un hotel de cinci stele de lângă palatul Buckingham. Viitoarea prinţesă şi familia ei au rezervat, cum se şi cuvenea, apartamentul regal.

Potrivit programului, mireasa va părăsi hotelul la ora 9.51 fix şi va ajunge la biserică în mai puţin de nouă minute. Pe traseu a început curăţenia generală, pentru ca totul să strălucească în ziua nunţii.

Străzile s-au umplut şi de tarabe cu suveniruri legate de nuntă. Se vinde orice, de la păpuşi tricotate cu chipul mirilor, la păpuşi  cu chipul lui Kate Middleton, aproape la fel de fermecătoare ca şi modelul.

 


×
Subiecte în articol: kate middleton nunta printul William
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close