Antena 3 CNN Externe Prințul William, îngrijorat pentru fratele său, Harry, după difuzarea documentarului "Harry and Meghan: An African Journey"

Prințul William, îngrijorat pentru fratele său, Harry, după difuzarea documentarului "Harry and Meghan: An African Journey"

Prințul William, îngrijorat pentru fratele său, Harry, după difuzarea documentarului "Harry and Meghan: An African Journey"
Sursa foto: Foto: Instagram/ sussexroyal
22 Oct 2019   •   13:55

Ducele de Cambridge este îngrijorat pentru fratele său, prințul Harry, după difuzarea documentarului "Harry and Meghan: An African Journey", care a fost difuzat în premieră, duminică, pe ITV în Marea Britanie. Pentru prima dată, cuplul regal a recunoscut faptul că trece printr-o perioadă foarte grea din cauza informaţiilor apărute în tabloide.

Meghan Markle a mărturisit că "nu multă lume m-a intrebat dacă sunt bine. Este greu să fii proaspăt căsătorită, o nouă mămică și să ai o astfel de atenție asupra ta".

În urma acestor mărturisiri, prințul William s-a declarat îngrijorat de starea cuplului regal. Legat de relația dintre cei doi frați, Harry a declarat că "Avem zile bune și zile rele. Multe se întâmplă din cauza presiuniii la care familia mea este expusă. Dar suntem frați și întodeuna vom fi acolo unul pentru celălalt".

Conform BBC, Harry este îngrijorat că Meghan, soția sa, ar putea avea aceeași soartă ca mama sa, Prințesa Diana.

Sursă: BBC 

 

×
Subiecte în articol: printul Harry printul William
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close