Antena 3 CNN Externe Prinţul William se pregăteşte să devină rege: va primi mai multe responsabilităţi de la Regină

Prinţul William se pregăteşte să devină rege: va primi mai multe responsabilităţi de la Regină

Prinţul William se pregăteşte să devină rege: va primi mai multe responsabilităţi de la Regină
Sursa foto: prince william
14 Dec 2009   •   00:41

Prinţul William îşi va asuma mai multe îndatoriri publice din partea Reginei Marii Britanii, ca parte a pregătirii sale pentru viitoarea domnie.
Detaliile ar urma să fie anunţate luni în cadrul călătoriei sale în Australia şi Noua Zeelandă- prima vizită externă efectuată în numele bunicii.
Schimbarea este subliniată într-un memorandum pregătit de Trezorerie în comun cu casa regală, dar documentul era atât de vechi încât făcea referire la datorii publice ale prinţesei Diana de Wales, care a decedat în 1997.
Actul se referă la decizia cancelarului britanic inclusă în cel mai recent buget de a acorda prinţului de Wales scutire de la taxe pentru costurile suportate de cei doi fii în îndatoririle lor publice.
?Începând cu anul următor este de aşteptat ca alteţa sa prinţul William să petreacă o parte din timp în angajamente oficiale, astfel încăt trebuie să introducem diferite elemente la locul lor?, se arată în document.
Shimbările de taxare introduse în buget vor permite prinţului William şi prinţului Harry să îşi înfiinţeze prime birouri la Palatul St James.
Oficialii au negat că există o intenţie de a ridica profilul prinţului William în detrimentul tatălui, ci actualizarea documentului constituie un act normal având în vedere vechimea acestuia.
Prinţul William şi-a luat săptămâna trecută licenţa de pilot de elicopter militar. De asemenea, el este aşteptat să meargă la turneul final de fotbal din Africa de Sud -World Cup 2010, în calitate de preşedinte al Asociaţiei de Fotbal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: regina Marii Britanii printul Charles
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close