Antena 3 CNN Externe Prinţul William şi Kate Middleton nu îşi doresc servitori

Prinţul William şi Kate Middleton nu îşi doresc servitori

Prinţul William şi Kate Middleton nu îşi doresc servitori
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Ian 2011   •   18:32

Prinţul William şi Kate Middleton nu îşi doresc servitori în casa lor după ce se vor căsători, informează People.com.
   
Cuplul regal nu are nici o intenţie de a angaja bucătar, majordom sau valet, dar nici alte tipuri de servitori (excepţie făcând doar securitatea) în casa cu patru dormitoare din Nordul Ţării Galilor, unde vor trăi după căsătoria din 29 aprilie. 
   
Decizia contrastează cu viaţa tatălui lui William, Charles, care are un personal numeros. Potrivit unor surse de la Palat, cei doi tineri logodnici "nu au personal, în prezent, şi nu doresc să schimbe acest lucru".
   
Hotărârea lui William pare să fie influenţată de stilul bunicii sale, Elisabeta, care şi ea a ales să aibă un început de căsnicie fără armate de servitori.
   
Prinţul William şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, şi-au petrecut Revelionul împreună şi se pregătesc de nunta din primăvară.
   
Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia şi au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.
   
William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.
   
Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

×
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close