Antena 3 CNN Externe Privirea acestui om ascunde cea mai MARE poveste de dragoste, care te va impresiona până la lacrimi

Privirea acestui om ascunde cea mai MARE poveste de dragoste, care te va impresiona până la lacrimi

Privirea acestui om ascunde cea mai MARE poveste de dragoste, care te va impresiona până la lacrimi
Sursa foto: Foto: Facebook
de O.P.    |    20 Feb 2012   •   08:02

Viaţa pe acest pământ este o călătorie plină de provocări. Pentru noi, fiecare zi este o aruncare către necunoscut. Unde ne duc picioarele, acolo mergem, totul este o sincronizare perfectă între trup, minte şi suflet.

Însă ce se întâmplă atunci când viaţa nu este atât de plăcută pe cât ne-am dori. De fiecare dată când trecem prin necazuri ar trebui să ne gândim că sunt unii mai nefericiţi decât noi, că sunt oameni pentru care fiecare zi este o continuă reamintire a neputinţei lor.

Nick Vujicic este un om care nu are în vocabularul său cuvântul "înfrângere". Este atât de energic şi este o adevărată sursă de inspiraţie pentru sute de mii de oameni cu care a intrat în contact.

Iar acum, de când şi-a întâlnit marea dragoste, viaţa lui este cu adevărat o încununare a succesului. Poate spuneţi că nu este nimic special la acest om, că povestea lui de dragoste nu diferă cu nimic faţă de milioane de alte poveşti. Însă nu este aşa.

Nick s-a născut FĂRĂ mâini şi fără picioare. Şi nu s-a lăsat învins de acest lucru. A demonstrat lumii întregi că poate să facă absolut orice face un om normal. Mai presus de toate, exemplul lui a salvat milioane de oameni din depresii ucigătoare, şi le-a dat speranţă tinerilor care se credeau incapabili de a face anumite lucruri.

Chiar dacă viaţa alături de Nick este o adevărată provocare, Kanae Miyahara, soţia lui, a văzut frumosul şi bucuria fiecărui moment petrecut alături de Nick.

Cei doi şi-au unit destinele pe 10 februarie, şi şi-au petrecut luna de miere în Hawaii.

Viaţa lui Nick este o impresionantă poveste de dragoste, pentru fiecare clipă, pentru oameni, pentru  tot ce îl înconjoară.

CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea imagini ULUITOARE cu Nick, dar şi cu soţia lui.


×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close