Antena 3 CNN Externe Prizonieri în propria casă | O femeie a fost închisă, de către soțul ei, timp de 17 ani, împreună cu cei doi copii, în Brazilia

Prizonieri în propria casă | O femeie a fost închisă, de către soțul ei, timp de 17 ani, împreună cu cei doi copii, în Brazilia

O femeie din Brazilia a fost închisă, împreună cu cei doi copii, de către soțul ei, timp de 17 ani. Familia a fost salvată joi dintr-o casă din cartierul Guaratiba, în vestul orașului Rio de Janeiro, a anunțat poliția.

Prizonieri în propria casă | O femeie a fost închisă, de către soțul ei, timp de 17 ani, împreună cu cei doi copii, în Brazilia
Sursa foto: Twitter/alertario24hrs
de Alexandra Ionescu    |    30 Iul 2022   •   12:18

Soțul femeii a fost arestat.

Conform site-ului brazilian de știri G1, femeia a afirmat că soțul ei a spus că va părăsi casa doar după ce va fi moartă. Potrivit G1, bărbatul - numit de autorități Luiz Antonio Santos Silva - și soția sa erau căsătoriți de 23 de ani.

După ce a fost salvată, mama le-a spus autorităților că cei trei membri ai familiei încarcerate ar fi rămas uneori fără mâncare timp de trei zile și că au fost adesea abuzați fizic și psihologic.

Casa în care erau ținuți captivi era, de asemenea, mizerabilă, cu puțină lumină și un interior murdar, arată imaginile publicate de poliție.

Cei doi copii adulți erau legați, neîngrijiți și înfometați când au fost găsiți, potrivit poliției. Ei au 19 și 22 de ani, relatează presa locală.

Căpitanul William Oliveira, din cadrul poliției militare, a declarat, în comentarii citate de ziarul brazilian O Dia, că inițial a crezut că cei doi sunt copii din cauza nivelului de malnutriție pe care îl aveau.

"Când am văzut starea celor doi copii, am crezut că nu ar mai fi supraviețuit încă o săptămână", a declarat un locuitor din zonă pentru G1.

După ce au fost salvați, cei trei au fost duși imediat la spital pentru a fi tratați pentru deshidratare severă și malnutriție.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla de ce familia nu a fost salvată mai devreme, după ce a reieșit că un pont despre situația familiei a fost dat pentru prima dată în 2020, relatează O Dia.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Brazilia prizonieri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close