Antena 3 CNN Externe Probleme în "paradisul" din Dubai. Rezidenţii Burj Khalifa vor urca PE SCĂRI cele 160 de etaje, dacă nu îşi plătesc facturile

Probleme în "paradisul" din Dubai. Rezidenţii Burj Khalifa vor urca PE SCĂRI cele 160 de etaje, dacă nu îşi plătesc facturile

Probleme în "paradisul" din Dubai. Rezidenţii Burj Khalifa vor urca PE SCĂRI cele 160 de etaje, dacă nu îşi plătesc facturile
Sursa foto: Foto: en.blog.hotelnights.com
12 Feb 2014   •   12:07

Rezidenţii celei mai înalte clădiri din lume riscă să fie nevoiţi să urce în apartamentele lor pe scări, la temperaturi extreme, ca urmare a datoriilor acumulate la dezvoltatorul imobiliar al Burj Khalifa, Emaar Properties.

Potrivit CNN, Emaar Properties i-a atenţionat pe rezidenţii turnului Burj Khalifa că trebuie să achite "taxele care asigură gestionarea perfectă a zonelor comune şi a altor facilităţi pentru comunitate". În caz contrar, toate aceste servicii vor fi oprite.

Purtătorul de cuvânt al Emaar Properties a declarat pentru CNN că rezidenţii au fost informaţi în repetate rânduri în legătură cu această problemă. Cu atât mai mult cu cât există rezidenţi care nu şi-au mai plătit facturile încă din 2012.

Potrivit publicaţiei locale The National, dezvoltatorul imobiliar a restricţionat temporar accesul rezidenţilor în zonele comune ale clădirii.

Burj Khalifa este un zgârie-nori din Dubai, cea mai înaltă clădire (structură arhitectonică) construită vreodată de om, măsurând 828 de metri înălţime.

×
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close