Antena 3 CNN Externe Speculațiile privind problemele de sănătate ale liderului nord-coreean au fost alimentate de ultima sa apariție

Speculațiile privind problemele de sănătate ale liderului nord-coreean au fost alimentate de ultima sa apariție

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a apărut în public cu un bandaj pe ceafă. Apariția sa alimentează speculațiile privind starea de sănătate a liderului nord-coreean.

Speculațiile privind problemele de sănătate ale liderului nord-coreean au fost alimentate de ultima sa apariție
Sursa foto: Facebook/Yahoo Philippines
de Alexandra Ionescu    |    04 Aug 2021   •   14:25

Imaginile au fost difuzate de mass media de stat, în timpul unui eveniment al Armatei Populare Coreene, la finalul lunii iulie.

Săptămâna trecută au apărut noi fotografii cu liderul de la Phenian, însă, în locul bandajului se poate vedea o cicatrice.

Într-o informare publicată marți, agenția de informații din Coreea de Sud susține că „nu există semne care să indice o stare de sănătate proastă” a liderului nord-coreean.

În timp ce sănătatea lui Kim Jong Un este unul dintre cele mai bine păzite secrete din Coreea de Nord, propaganda de stat transmite populației că liderii supremi sunt atât de preocupați de problemele cu care se confruntă țara încât își riscă propria sănătate.

În 2014, mass-media de stat a scris că Kim suferă de ”disconfort”, după o perioadă îndelungată în care acesta nu a mai apărut în public.

×
Subiecte în articol: Coreea de Nord Kim Jong Un
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close