Antena 3 CNN Externe Procurorii bulgari solicită menţinerea în arest a directorului Rompetrol Bulgaria

Procurorii bulgari solicită menţinerea în arest a directorului Rompetrol Bulgaria

Procurorii bulgari solicită menţinerea în arest a directorului Rompetrol Bulgaria
Sursa foto: Foto: novinite.com
02 Aug 2010   •   17:42

Procurorii bulgari au cerut menţinerea în detenţie a preşedintelui Rompetrol Bulgaria, Sorin-Octavian Nichita, şi a lui Ionuţ Pânzaru, cei doi cetateni români arestaţi preventiv în urma cu două zile, informează Novinite.

Tribunalul din Veliko Tarnovo va anunţa luni seară decizia în cazul cererii de prelungire a detenţiei solicitate de procurorii bulgari.

Cei doi sunt acuzaţi că au încercat să forţeze intrarea într-un restaurant din Veliko Tarnovo, rezervat pentru un festival local, la care participau mai mulţi oficiali bulgari printre care şi preşedintele Parlamentului.

Se pare că românii se aflau în stare de ebrietate şi au intrat în conflict cu gărzile de corp ale Preşedintelui Parlamentului. Românii sunt acuzaţi acum de vătămare şi nerespectarea ordinelor poliţiei.

Avocatul bulgar al românilor susţine că toate acuzaţiile sunt false. Ivan Neagolov spune că cei doi nu au intrat în contact fizic cu forţele de ordine, iar Nichita Octavian şi Panzaru Ionut au crezut că restaurantul este, de fapt, o discotecă. Gărzile de corp ale preşedintelui Parlamentului ar fi fost îmbrăcate în civil.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: director scandal procurori
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close