Antena 3 CNN Externe Produsul care îţi va face viaţa sexuală incendiară

Produsul care îţi va face viaţa sexuală incendiară

Produsul care îţi va face viaţa sexuală incendiară
Sursa foto: Foto:generations.blogspot.com
28 Aug 2012   •   17:02

O companie din India a lansat ceea ce se pretinde a fi prima cremă care strânge vaginul, ajutând femeile să se simtă din nou ca nişte virgine, scrie BBC.

Reclama este una cu siguranţă îndrăzneaţă. O femeie îmbrăcată în sari începe să cânte şi să danseze în momentul în care muzica pentru reclama "din nou 18 ani" începe.

"Mă simt ca o virgină" fredonează aceasta, cu toate că reclama arată clar că nu este.

Soţul ei apare şi el în paşi de dans, în timp ce ea continuă  "mă simt de parcă ar fi prima dată".

Dezaprobată total de soacra sa care răspunde cu o faţă dezgustată, tânăra o convinge până la sfârşitul reclamei să cumpere chiar şi ea această cremă.



Acest video este conceput pentru a comercializa un produs care strânge şi întinereşte vaginul, produs lansat luna aceasta în India.

Proprietarul Bhatia Rishi spune că această cremă conţine ingrediente naturale, inclusiv praf de aur, aloe vera, migdale şi rodii şi a fost testat clinic.

Acesta a declarat că produsul este unic şi revoluţionar, şi redă femeilor încrederea în sine. Rishi spune că produsul nu restabileşte virginitatea la propriu, dar aduce înapoi acel sentiment de tinereţe.

Campania de publicitate a atras critici din partea unor  medici, grupuri de femei şi utilizatori de social media, care spun că produsul nu întăreşte opinia răspândită în India, că sexul pre-marital este dezaprobat, un tabu chiar. 

×
Subiecte în articol: India
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close