Antena 3 CNN Externe Un profesor a bătut un elev până l-a omorât. Mama copilului: “Vreau să fie spânzurat!”

Un profesor a bătut un elev până l-a omorât. Mama copilului: “Vreau să fie spânzurat!”

Un profesor a bătut un elev până l-a omorât. Mama copilului: “Vreau să fie spânzurat!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Feb 2016   •   21:14
Un profesor indian a vrut să aplice o corecție unui copil care a fugit din școală. Din păcate, corecția s-a transformat în crimă.

Copilul a fugit din școală pentru a se vedea cu părinții. Nu a anunțat acest lucru și profesorul a simțit nevoia să îi corecteze atitudinea.

Când s-a întors la școală, profesorul a început să îl bată atât de tare încât a fost chemată salvarea. Rănile au fost, însă, prea severe și tânărul, de doar 13 ani, a murit la scurt timp.

Incidentul este cu atât mai șocant cu cât copilul a fugit din școală pentru a se vedea cu părinții la doar 100 de metri de școală.

Părinții susțin că au fost sunați la miezul nopții, de conducerea școlii, pentru a li se spune că băiatul lor a murit. Devastați, oameni au întrebat ce s-a întâmplat și li s-a răspuns, sec, că acesta “a căzut lat”.

Oamenii nu au crezut varianta și spitalul a confirmat că băiatul a murit în urma bătăii severe primită de la profesor.

Profesorul criminal și directorul școlii au fost arestați la scurt timp și acum vor intra în proces. Mama copilului a declarat, conform Daily Mail, că tot ce își dorește acum este ca cei doi “să fie spânzurați”.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close