Antena 3 CNN Externe Profeţia care se va împlini în mai puţin de o lună. Vezi la ce vom fi martori în 2012

Profeţia care se va împlini în mai puţin de o lună. Vezi la ce vom fi martori în 2012

Profeţia care se va împlini în mai puţin de o lună. Vezi la ce vom fi martori în 2012
de O.P.    |    05 Dec 2011   •   11:20

Pentru rusoaica Tamara Globa Mikhailovna stelele au o limbă aparte, pe care ea o înţelege şi doreşte să o traducă şi altora. Astfel în ultima carte pe care a lansat-o la Sankt Petersburg Tamara profetizează cu privire la anul care stă să înceapă.

"Vom fi martorii unor schimbări majore. Pământul se va transforma uluitor, teritoriile nu vor mai fi la fel cum le ştiam, unele popoare vor dispărea, altele se vor naşte. Vom avea parte de secetă şi fenomene meteo cu care nu ne-am mai întâlnit până acum", susţine ea.

"În 2012 vom intra în Era Vărsătorului care va dura cel puţin 2000 de ani. Astfel, femeile vor fi la putere, însă nu vor deveni dictatoare, bineînţeles", a mai adăugat ea.

Potrivit numerologiei, Globa crede că cifra doi este reprezentantul feminităţii, astfel anul 2012 va sta sub semnul femeilor.

Anul 2012 va fi unul al creaţiilor şi inovaţiilor, pentru că intrăm sub semnul lui Mercur. Astfel în fiecare lună vor apărea lucruri noi, care ne vor îmbunătăţi traiul, scrie site-ul dnes.bg, care citează Komsomolskaya Pravda




×
Subiecte în articol: profetii sfarsitul lumii astrologie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close