Antena 3 CNN Externe Proful ucigaş din Belgia: A omorât 3 oameni şi este suspectat de uciderea altor 12 (VIDEO)

Proful ucigaş din Belgia: A omorât 3 oameni şi este suspectat de uciderea altor 12 (VIDEO)

Proful ucigaş din Belgia: A omorât 3 oameni şi este suspectat de uciderea altor 12 (VIDEO)
Sursa foto: asasin
13 Ian 2010   •   23:31

Belgia este în fierbere. Un profesor a fost arestat, după ce a mărturisit că a ucis trei oameni. Însă poliţia suspectează că bărbatul ar avea pe conştiinţă 15 asasinate! Iar jurnaliştii vorbesc deja despre un criminal în serie, botezat "Proful".

Trei morţi. Trei crime mărturisite. Profesorul de desen a ucis ultima dată în noaptea de Anul Nou. Şi-a împuşcat o vecină de 18 ani şi pe logodnicul ei de 22. La poliţie, a recunoscut totul. Apoi a făcut o declaraţie care i-a şocat pe anchetatori şi a zguduit întreaga ţară. Proful criminal spune că tot el este asasinul unei tinere, al cărei cadavru a fost găsit într-un canal, acum 3 ani. Fata fusese violată şi apoi omorâtă în bătaie. Pe atunci, vestea a semănat teroare la universitatea din oraş.

Mărturisirea acestei crime a deschis cutia pandorei. Anchetatorii şi presa leagă acum numele profesorului de alte douăsprezece asasinate. În aproape toate cazurile este vorba despre violarea şi uciderea unor fete. iar stilul asasinului pare să fie acelaşi.

Profesorul de 38 de ani este divorţat şi are doi copii, două fete. Imaginea lui nepătată s-a făcut acum ţăndări. Iar jurnaliştii se pregătesc deja să îl aşeze în galeria celor mai cruzi criminali în serie.


Observator

×
Subiecte în articol: profesor ucigas Belgia
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close